Προϊόντα: Ποιοτικά και οικονομικά

Τζάκια αέρος

diankamin

Η βασική του λειτουργία είναι η παραγωγή θερμού αέρα με φυσική διάχυση καθώς εκμεταλλεύεται τη θερμότητα που παράγεται από την καύση του ξύλου, διοχετεύοντας την στον εσωτερικό χώρο μέσω αεραγωγών και περσίδων.

diankamin τζάκι αερος diankamin τζάκι αερος

 

nordica

 

  • Mετάδοση θερμότητας στο χώρο με φυσική ή μηχανική ροή.
  • Aποφυγή καπνού στο χώρο και μειωμένη εκπομπή καυσαερίων.
nordica τζάκι αερος nordica τζάκι αερος

 

thermostahl

Τζάκι αέρα THERMOSTAHL AIR

Ενεργειακό τζάκι ζεστού αέρα με μαντεμένια εστία και χαλύβδινη επένδυση. Διαθέτει βεντιλατέρ και δύο παροχές αεραγωγών για διανομή του αέρα.

Διατίθεται σε τρία μεγέθη ισχύος 12/14/16 kW και τρεις διαφορετικούς τύπους πρόσοψης: ίσιο, πρισματικό και γωνιακό. thermostahl

Η εστία με πόρτα δίνει την αίσθηση της ασφάλειας αφού έχει το πυρίμαχο κεραμικό κρύσταλλο που δεν επιτρέπει τις κάφτρες να εκσφεδονίζονται στο χώρο του σπιτιού. Επίσης κάνει μεγάλη οικονομία στα ξύλα, διότι ο αέρας της καύσης είναι ελεγχόμενος, για αυτό και η απόδοσή της είναι 55-70%. Με την χρήση της αεροκουρτίνας οι κλειστές εστίες έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με τις ανοικτές να μην καίνε το ζεστό αέρα του σπιτιού, με αποτέλεσμα να μην κρυώνει το σπίτι. Προτέρημά τους η χρήση του αυτόματου κλαπέ, που αποδσεμεύει το χρήστη του τζακιού από την επίβλεψή του. 

  • Με την εισροή φρέσκου αέρα από τον αεροθάλαμο ανανεώνεται η ατμόσφαιρα του εσωτερικού του σπιτιού.

  • Δημιουργήσαμε επιβράδυνση στον αεροθάλαμο με αποτέλεσμα να εκμεταλλευόμαστε όλη τη θερμότητα που παράγεται στην εστία.

  • Με την χρήση της αεροκουρτίνας η καύση αντλεί οξυγόνο και από το εσωτερικό του σπιτιού.

  • Μεγάλη ευκολία στην τοποθέτηση από αποσπόμενα χυτοσίδηρα μέρη και το κουμπωτό βεντιλατέρ.

  • Ο ηλεκτρονικός θερμοστάτης-ροοστάτης δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της εστίας να διοχετεύει το θερμό αέρα στο σπίτι ανάλογα με τις απαιτήσεις του.

  • Η λειτουργία του ανεξάρτητου αυτόματου κλαπέ αποδεσμεύει τον χρήστη του τζακιού από την επίβλεψή του.

 

THERMOFAN

Ένα Νέο προϊόν μετά από πολύ διατριβή έρχεται να καλύψει το κενό που δημιουργεί ένα παραδοσιακό τζάκι. Ανακυκλώνοντας τον αέρα του ενιαίου χώρου λειτουργεί σαν αερόθερμο καλύπτοντας την χαμένη ενέργεια του τζακιού μας.

θερμοφαν

Ηλεκτρονικό θερμόμετρο – θερμοστάτης με 2 μοτέρ 78 κυβικών αέρα το καθένα, με επιλογή χρήσης όποιων θέλουμε και ασήμαντη κατανάλωση ρεύματος.

Το προϊόν είναι τηλεσκοπικό για όλους τους τύπους τζακιών. Τοποθετείται χωρίς καμία τεχνική παρέμβαση στο υπάρχον τζάκι. Είναι αυτόματο, παρίνει μπρος μόνο του και σβήνει μόνο του. Οταν είναι αναμμένο δείχνει θερμοκρασία εξόδου, ενω σβηστό δείχνει θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Εϊναι ικανό να καλύψει εως 100 cm3 ενιαίου χώρου.