Προϊόντα: Ποιοτικά και οικονομικά

Σύστημα καθαρισμού

VACUCLEAN ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα Vacuclean - το άκρως αποδοτικό σύστημα που αποτελείται από μια κεντρική μονάδα απορόφησης, ηχομονωτικό σύστημα σωλήνων και εξαρτημάτα RAUPIANO PLUS

Η κεντρική μονάδα απορρόφησης τοποθετείται εκτός των χώρων διαμονής, για παράδειγμα στο υπόγειο. Οι θυρίδες απορρόφησης, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι, είναι σε αναμονή. Συνδέστε το εύκαμπτο σωλήνα και απορροφείστε. Η σκόνη μεταφέρεται μέσω του απορροφητικού σωλήνα και φιλτράρεται. Ο φορτωμένος με μικροσκόνη αέρας, που αποτελεί συχνή αιτία για αλλεργίες, απορροφάται και διοχετεύεται στο περιβάλλον.

Απλά, εύκολα και υγιεινά!

 

 

 

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ VACUCLEAN

Στο σύστημα VACUCLEAN, η μονάδα απορρόφησης σκόνης (1) βρίσκεται σταθερά εγκατεστημένη σε κεντρικό σημείο εκτός του χώρου διαβίωσης (για παράδειγμα στο υπόγειο ή σε βοηθητικό χώρο).

Η κεντρική μονάδα απορρόφησης σκόνης (1) απορροφά σχεδόν αθόρυβα τις ακαθαρσίες και τα σωματίδια σκόνης μέσω του ηχομονωτικού επιτοίχιου συστήματος σωλήνα RAUPIANO Plus (2) και έπειτα εξάγει τον φιλτραρισμένο αέρα στην ατμόσφαιρα μέσω ενός διαφράγματος εξαγωγής ακάθαρτου αέρα (3) .

Στους επιμέρους κατοικήσιμους χώρους, βρίσκονται τοποθετημένες πρίζες απορρόφησης (4) στις οποίες συνδέεται ο σωλήνας απορρόφησης.

Η ενεργοποίηση της κεντρικής μονάδας απορρόφησης σκόνης (1) είναι εφικτή με τηλεχειριστήριο (6) ή με το διακόπτη που βρίσκεται στη λαβή του σωλήνα απορρόφησης (κατά τη λειτουργία μέσω καλωδίου ελέγχου).