Προϊόντα: Ποιοτικά και οικονομικά

Κλιματιστικά οικιακά

κλιματιστικά lg οικιακά

Προϊόντα κλιματισμού ποιοτικά άριστα, που αποτελούνται από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Τα κλιματιστικά GREE διαθέτουν κομψό σχεδιασμό και λιτή εμφάνιση. Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

Η GREE με υπευθυνότητα οργανώνει την
παραγωγή της και δημιουργεί προϊόντα με γνώμονα τον σεβασμό του περιβάλλοντος.

Η πρώτη εταιρεία που προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για όλα τα μέρη της συσκευής.

 


 

Ο κλιματισμός δεν ψύχει απλά τον αέρα, κάνει πολύ περισσότερα: προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας, καθαρού αέρα και υγρασίας, ακόμα και καθαρισμό του αέρα, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την ιδανική εσωτερική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο.  Ωστόσο, το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας και η αυξανόμενη ανησυχία για το περιβάλλον σημαίνουν ότι και ο κλιματισμός πρέπει να είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικός. Τα συστήματα κλιματισμού της Daikin με αντλία θερμότητας παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση "όλα σε ένα" για κορυφαία απόδοση και ενεργειακή αποδοτικότητα, ώστε να προστατεύεται το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε.

Επειδή το κόστος της ενέργειας αυξάνεται, ο κλιματισμός πρέπει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικός. Οι κλιματιστικές μας μονάδες με αντλία θερμότητας είναι εξίσου αποδοτικές όσο και καλαίσθητες, με χειριστήρια σε κάθε δωμάτιο για εβδομαδιαίο προγραμματισμό και αισθητήρες παρουσίας για να περιορίζεται η κατανάλωση ενέργειας όταν δεν είναι κανείς στο σπίτι.

Η Daikin έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία σχεδιασμού για τις καλαίσθητες εσωτερικές της μονάδες. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα επίτοιχων, επιδαπέδιων και χωνευτών μονάδων οροφής για κάθε διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου. Οι μονάδες λειτουργούν σχεδόν χωρίς να γίνονται αντιληπτές και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης.

Τα ευέλικτα κλιματιστικά αντλίας θερμότητας της Daikin είναι ιδανικά, είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε το χτίζετε τώρα. Ανεξάρτητα από την ηλικία του ακινήτου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα κλιματιστικά αντλίας θερμότητας της Daikin θα διαρκέσουν πολλά χρόνια και θα λειτουργούν αξιόπιστα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Η Daikin με τη σειρά της Bluevolution έφερε την άνεση για το σπίτι σας σε ένα νέο επίπεδο. Μαζί με την υφιστάμενη σειρά μας παρουσιάζουμε αυτή τη νέα σειρά που χρησιμοποιεί ψυκτικό μέσο R-32. Χρησιμοποιώντας αυτό το ψυκτικό μέσο μπορούμε να βελτιώσουμε την ενεργειακή απόδοση έως και Α+++ στη λειτουργία θέρμανσης και ψύξης. 

Όταν επιλέγετε την τεχνολογία Daikin, μπορείτε να υπολογίζετε σε άνεση, αξιοπιστία και έλεγχο μέσω εφαρμογής.