Προϊόντα: Ποιοτικά και οικονομικά

Ηλεκτρικοί λέβητες

Ηλεκτρικοί λέβητες Dimplex

Ηλεκτρικός Λέβητας Dimplex
Απαλλαγείτε από το πετρέλαιο γρήγορα και οικονομικά για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.
Ποιοτική θέρμανση με άψογο design από την Dimplex 
Καινοτόμα εφαρμογή θέρμανσης με Υψηλή Τεχνολογία της Dimplex.
Ο νέος μονοφασικός και τριφασικός ηλεκτρικός λέβητας της Dimplex είναι η ιδανική επιλογή για ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης σε κατοικίες από 25 μέχρι 240 m² . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα σώματα ή με θέρμανση δαπέδου και άλλα υδραυλικά συστήματα θέρμανσης.
Οι ανοξείδωτες ατσάλινες (316L) θερμαινόμενες αντιστάσεις και ένας χυτοσίδηρος εναλλάκτης εξασφαλίζουν μια εκτεταμένη λειτουργία χωρίς προβλήματα. Με σχεδόν αθόρυβη λειτουργία (38 dDA), μετατρέπει αυτόματα την ισχύ του, ανάλογα με τις θερμικές απαιτήσεις του σπιτιού και έτσι μειώνει την ανάγκη για ενέργεια και τα λειτουργικά κόστη. Είναι έτοιμο για σύνδεση με ενσωματωμένα όλα τα υδραυλικά και μηχανικά μέρη, εύκολα στην τοποθέτηση παντού (χωρίς καπνοδόχους, δεξαμενές καυσίμων και εξαερισμούς).

Πλεονεκτήματα που σας προσφέρει:

Χαμηλό κόστος αγοράς, χαμηλό κόστος λειτουργίας, αυτονομία στους χώρους. Μηδαμινή συντήρηση,αθόρυβη λειτουργία, μικρό μέγεθος συσκευής, σταθερή θερμοκρασία νερού λόγω ηλεκτρονικής ρύθμισης. Γρήγορη αντικατάσταση της συμβατικής θέρμανσης, δυνατότητα αντιστάθμισης. Απαλλαγή από το λεβητοστάσιο με ενσωματωμένο αυτοματισμό για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, πολλές και γρήγορες εφαρμογές σε χώρους από 25 εώς 240 τετραγωνικά σε μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες, σε νέες, αναπαλαιούμενες ή ανακαινιζόμενες κατοικίες.

Σε επαγγελματικούς χώρους:

Συνδέεται εύκολα και οικονομικά mε νέα ή ήδη υπάρχοντα σώματα καλοριφέρ,με boiler ζεστού νερού χρήσης, με υδραυλική ενδοδαπέδια θέρμανση, ηλιακά συστήματα,σώματα fan-coils και τέλος με σταθερή θερμοκρασία.

Η σταθερή θερμοκρασία προσαγωγής του νερού με ηλεκτρονική ρύθμιση είναι ένα από τα πολλά τεχνικά πλεονεκτήμτα του ηλεκτρικού λέβητα της Dimplex.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:


•Με σώματα καλοριφέρ.
•Με ενδοδαπέδια θέρμανση.
•Με ζεστό νερό χρήσης.